❤my lovers❤

aku b0san dengan ???~!

assalamualaikum sume...=)
ade ke 0wg yg menjawab salam ku ini..?
macam x de pembaca je kat blog aq nie..
hurmmm...(aty bekecai2)
tapi x pe...aku degil gak nak mengarut kat dada bl0g aq..
ngee~~
aku b0san dengan cintamu..
ku rasa seperti buang masa...

Kau selalu mendustakan cintaku
Aku fikir kau tak searus
Biarkan ku beralih
Biarkan diriku terus bersendiri


*nie lirik lagu bengang dari akim AF...
tapi nie sume x de kaitan dengan cinta atiku c en armyn itu..ngee~~



sebenarnya aty n fikiran cik wanie skrg nie da becamp0 aduk...
cam2 prasaan ade w0o...
rasa b0san...penat...lenguh...mara...saket aty...keciwa...dan macam2 lagi la~!

1stnya...minggu depan selasa n rabu cik wanie akan overnight shif iaitu dari jam 11mlm smpi 7pg...
tatkala kalian sedang enak td0w...
cik wanie kne berusaha mencelikkan mata..jeles 0ke~!
cik wanie kne merasai bekerja mlm untuk pengalaman dan tg0k ape yg dilakukan pekerja2 malam..(almakl0m la dak practical)
tapi...cik wanie x penah keje mlm pun..
dlu kat h0tel tmpt practical lame p0wn x penah night shif...ehek2..
2nd....cik wanie frust sb last practical x pat blaja tentang kerja2 office...=(
di sem 3 kami da masuk bahagian operation...
n last practical nie pun masih kene lakukan kerja yang sme...
sedih tol x de pgalaman kerja ofis..
s0meone leyh tny kami..layak ke kami nak masuk sales department n HR..
wah2..mntang2 cik wanie blaja d k0lej swasta..
leh perlekehkan kami yer..
da terang2 kami practical student..mestilah nak blaja...kalau diajar..kami PASTI boleh buat...
saya bukan BANGGANG n BODOH BEDENGUNG k...
i am 3 pointer student~!!!!!(geammmnyerrrr)
hanya Allah shj memahami perasaan hambanya nie...
bangsa melayu p0n x nak supp0rt bangsa sndr..per cer..?(benggang2)
3rd...en armyn cyg mucuk intan payung emas berlian permata nie plak..
asyik der je xtvt dye nak wat..
g mancing la...g men takraw la..g lepaking la...
aduhhh..cik wanie bukan nak kongkong n x bg dye wat xtvt2 dye tuh..
tp cik wanie rndusss sgt kat dye la...
bile cik wanie keje..ssh nak pat msg dye...
tp bile balik keje..dye lak bz ngn xtvt dye...=(
mase yg untuk diluangkan besame da krg...ehek2...
b...i mish u c0 much..
bb mara bukan bnci b..tp sb syg...(sila muntah skrg....~!)hahaha
hurmmm...

macam2 yang merunsingkan cik wanie..
ade x sesiapa kat sini yang leh wat cik wanie hepy...?

tapi apa2 pun..cik wanie akan wat yg terbaek utk dri cik wanie..
gambate waniee~!!!!
kepada kalian semua..
d0akan cik wanie sm0ge shat2 slalu n boleh melalui semua nie dengan aty yg tenang n tabah..
trime kasih sume...:)

6 comments:

zEri sAfEerA said...

waalaikumussalam *ade la yg bc blog kamu*
sy la pbaca setia itu :D

go2 wanie. pesetankan ape org nk kate ;)

biella93 said...

jgn cepat putus asa okey . setiap yg b'laku ade hikmahnye :)

al adyanie said...

HAHA. saye bce! and saya dah jawab salam akak :D

redzwanie redzmann said...

zeri:
wahhh..terharunyerrr....
thnx dear..
ingtkan x de yg sudi jwb slam ku ini..ngee~~~

biella:
thnx dear..
sm0ge cik wanie kuat la hadapi sumenye..thnx again..


yanie:
wahhh..my l0vely sis was here~!
tq dear~!

niesz said...

wsalam wanie..hehe..xpe2, niesz tetap nk bc entry wanie..

thanx to u too.. :)

redzwanie redzmann said...

niesz:
thnx niesz...
terharu cgt taw...
ngee~~

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah