❤my lovers❤

BIFA'S COLLEZION 2011 CONTEST!

Assalamualaikum semua...

cik wanie wat contest ag..
even x pernah menang p0wn..
wah...sedeyh2....=(

tapi x pe...
ape salahnye kite join n support mber2 blogger yg wat contest kan2...?
leyh tambah kawan kan2...=)

anyway...thanks to sis g0jes....(amek....da melekat nme sis g0jes)heheheh
tag wanie ag yer...da jadi fav sis nie plak tag wanie yer..ngee~~

anyway..thanks yer...uke2...=)



cik wanie suke sebab baju2 kat BIFA'S COLLEZION sangat cntek n comei2..
buat mereka yg suka dress ala2 korean..kat cnie mmg banyak dengan price yang cik wanie rase amat berpatutan..percaye la!=)


tapi kan2..cik wanie cm suka kat dress bawah nie la..ngee~~


omei x...?omei kan2....cik wanie sekarang banyak bli dress ala2 mcm nie yang leyh kai dengan cardigan or inner....


jadi cik wanie letak la pic cik wanie yang nie...


cik wanie dengan confident nye memakai dress macam nie n pose depan khalayak ramai d pavilion...
pakai baju cam nie selain selesa..kita juga boleh perfesyen..spe kate gadis bertudung x leyh kai dress mcm nie kan...?


'Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana kebanyakan koleksinya sesuai dengan trend sekarang dan pakaiannya selesa dipakai kemane sahaja dan yang paling penting ianya selesa..=)

syarat2nye pula adalah.....


  1. Copy gambar diatas. (DONE)
  2. Buat entry tentang BIFA'S COLLEZION / PROMOTE bout BIFA'S COLLEZION. (DONE)
  3. Letakkan gambar anda yang anda rasa CONFIDENT didalam gambar tu dan caption kanapa anda pilih gambar tersebut..(DONE)
  4. Dan lengkapkan ayat ini 'Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana .................................................'(tak kisah panjang mana,ikut kreativiti anda..) (DONE)
  5. Follow BIFA'S COLLEZION & MRSBIFA , kenapa sampai follow 2blog?ok..post and update tentang contest hanya di MRSBIFA dan BIFA'S COLLEZION untuk tujuan pengiklanan,oleh kerana itu saya minta anda promoteBIFA'S COLLEZION .(DONE)
  6. Tag min 3 orang rakan anda untuk join contest ini..(DONE)
  7. Jangan lupa copy banner ke sidebar anda.. 
  8. Selesai semua,copy paste url entry contest ke comment box di MRSBIFA ye..
  9. Entry yang paling kreatif akan memenangi contest ini!!
untuk maklumat lanjut...sila g blog MRSBIFA

so..cik wanie nak tag :

tarikh tutup :
28/02/2011




7 comments:

zati embong said...

cantik2.alamak ni rasa nk msuk cuci2 mata ni.

InsyaAllah nanti jat join ye wanie.

Good luck.

redzwanie redzmann said...

@zati embong

hahaha...g la cuci mate...ngee~~

jgn lupe join taw!=)

.::cintabungablogspot::. said...

Yeah.... Adik wanie sweet! Halammakkk, melekat suda. Huhu... Dik, cntiklah pkai dress cmtu. Sure leh menang nie, abeslah kalah saye ;(

mrsbifa said...

tx 4 joining dear... :)

redzwanie redzmann said...

@.::cintabungablogspot::.

ala sis g0jes nie..hehehhe
dress tuh je cntek..
bkn sy..haha..=)
klo der rezki..x kemane kan sis..=)

redzwanie redzmann said...

@mrsbifa

thnx yer singgah jenguk..=)

.::cintabungablogspot::. said...

hehehe...wish u luck my dear :)

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah