❤my lovers❤

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

asslamualaikum olz the geng bang bang b0omm...
kali nie mau j0in c0ntest lagi...
even x penah menang p0wn..duh!
tapi dah jadi tanggung jawab cik wanie wat gak c0ntest nie sebab dah ditag oleh cik zaty ataw name cutenye jat nie..

okeh la....malas nak p0t pet ag..
lets check it 0ut...





1.kne follow blog tuan c0ntest..
click jer pic tuh...
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

nie bukti cik wanie da follow..
no cntek lg!!!haha



okeh...skrg cik wanie pertaruhkan pic di bawah nie..
menang ataw x,.
belakang cite..
yang pasti...selesai sudah tanggungjawab cik wanie yg pertama..hakhakhak

kalau cik wanie menang RM100 tuh...
cik wanie mau ajak mama cik wanie g teng0k wayang n blanje mama pape la!
sy syg mama sy!

mau tag mereka ini:

gud luck t0 jat n 0thers!
=)

sekiannnn...

7 comments:

zati embong said...

stylo la dear..jat suke!

redzwanie redzmann said...

maceh jat...
ngee~~=)

zOeY zAu YaH said...

g.luck dear

redzwanie redzmann said...

tQ..gud luck t0 u 2..=)

.::cintabungablogspot::. said...

hiii sayunk! thanx tag, heheh... br jew pasan kene tag nie. InsyaAllah i'll be join k. good luck for u :)

redzwanie redzmann said...

sme2..
xpe..tarikh dye de dlm sbln ag kan...?
jgn lupe j0in taw..
mane taw rezki kamo ker...=)
maceh!=)

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah