❤my lovers❤

kalau dan adakah.....?

assalamualaikum semua..
sihat ker...?
cik wanie x bape sihat lorh..kene flu lagi...
aduih...sekarang nie cik wanie kerap x sihat kan...?
kenape erh..?anti bodi da x kuat ker..?
da tua ker cik wanie nie...?huwaaa...namo...namo..

okeyh...meyh la nak story2 ckit..n selaen leyh tanya pendapat pembaca blog baby blue cik wanie nie kan2...

nie ape yg dialami cik wanie sndri...=)

bermula...!
kalau seorang sahabat dan kawan yang baek...adakah kita akan sentiasa bersamanya tatkala ssh n senang..?
jawapan cik wanie : ye...cik wanie akan berusaha bersamanya ssh dan senang....(tapi...yeker?)

betul ker...kwn bile senang lagi senang d cari dr bile kite susah....?
jawapan cik wanie : betul...tapi x semua macam tuh yer...
kalau seseorang x mesej kite 1 ari...adakah maknanya dye x ingat pada kite...?
jawapan cik wanie : ntah...sebab x ingat la dye x msg kite kan2...(benggang sekejap)

kalau kita da der bf or gf...adakah kite perlu setia..?
jawapan cik wanie :bukan perlu shj...harus dan sgt ditegaskan disini...setia itu amat penting didalam sesuatu perhubungan..dats im right...?

kalau kite mara...adakah bermakna kite benci seseorang dimarah itu?
jawapan cik wanie : n0...no...n0...mara sebab geram jer...hehe
kalau kita cakap kasar...adakah kite nie jahat...?
jawapan cik wanie : i dun think so..gurls skrg kene kasar ckit..baru la x de boys yang brani nak MENGATAL kan...?

kalau kita berbadan besar...adakah kita x kuat...?
jawapan cik wanie : owh no..no..cik wanie kuat k...siap ada muscle ag kat tgn..(ups...kantoi!)

berakhir sudah!

cik wanie cume terfikir....
kenapa manusia hanya akan berbuat baek jika hanya ada kepentingan dalam diri mereka tanpa fikir hati n perasaan org laen...?
cik wanie cke mara en armyn kerana macam2 hal...tapi kadang2 cik wanie rase tuh bukan salah dye p0wn..
kejam kan cik wanie wat en armyn macam tuh....?
tapi kenape en armyn tetap bersabar dgn sikap cik wanie yer...?hurmmm....(im thinking bout it n listen 2 my heart right...?)

owh ya...cik wanie skrg jarang update story kat blog nie..
tapi ngah sebok update para peserta contest cik wanie n cik tenten..
kadang2 curik masa ntuk update tuh je...
t korang kate kami x update lak kan..ngee~~~
anyway to all participants...mata korang mmg cntek2 belaka...kami pening kepala nak pilih...
and untuk sesiapa nak join..amat la dialu2kan...
sampai 31 march 2011 yer....=)
sabtu nie cik wanie akan pergi ke RAUB,pahang untuk melawat kawan cik wanie yg kehilangan ayahnya..
d0akan la jadi yer..cik wanie da mintak cuti w0oo untuk ziarah dye...
doakan cik wanie selamat pergi dan balik k..=)aminn..

4 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

dear... akk pon kene flu dah nie :( isk3.. dok bersin kat opis *sigh*

-___-)

redzwanie redzmann said...

@.::cintabungablogspot::.

musim penyakit la kak..
kat tmpt keje wanie p0wn rmi flu..
mau x bjgkit...sadis t0l..hukhuk

zOeY zAu YaH said...

kawan waktu susah memang susah nak carik haha...x sbr tggu contest tu hbs..nak tau pemenang haha over kan.
takziah untuk kwn wanie ya.

redzwanie redzmann said...

@zOeY zAu YaH

tol tuh dear..
kwn utk berjimba...rmi jer...
hehe..cik wanie p0wn x sbr tgu contest nie hbs..hehe..ag sbln oo...
thnx yer bg pihak dye...=)

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah