❤my lovers❤

wow!peserta beautiful eyes by tennielicious da lebih dr 100~!

assalamualaikum semua..

cik wanie x sangka betul contest dari cik wanie n cik tenten dapat sambutan menggalakkan..
tadi baru je update participant..

da 136 macam tuh..
wahh...!

terima kasih banyak2 yer atas sambutan...

cik wanie n cik tenten mmg da pening pale pun nak pilih...
tinggal 8 ari je untuk sesiape diluar sane untuk join contest nie..ngee~~

tapi x taw la kalau ade permintaan mintak tarikh tutup dilewatkan ag..lalala~~

kami amat2 mengalu2 kan mereka2 diluar sne untuk join contest kami nie......

siape x nak lens free tuh mmg rugi la kan...=)

jom shopping lens kat blog kami....=) TENNIELICIOUS

kelebihan shopping di blogshop kami...

*lens akan dapat 2 ari selepas payment diconfemkan oleh pihak kami...
*beli 3pair and above dapat special price...=)(diskaun..diskaun)..

utk ag best..g la gesek cik tenten...j0m visit blog dye...CIK TENTEN(jangan mara ar ten...hehe)


akhir sekali...gud luck 2 all participant...=)



9 comments:

Cik Eyka said...

wow..dptkh aQ lens free untuk mataku yang kureng nie..lens ur all jual ade power x
??

redzwanie redzmann said...

@Cik Eyka

kl0 rezki x kemane ye dye..=)

ade dye..tgk la yg mne kamo minat..n tgok..power available x..ngee~~

♥.::weĽĈoMe tŐ βecŐme βrïde βlŐg ::.♥ said...

warghhh..tak sbrnyer nk tgk pemenang mate cntik dik wanie letopsss nei;)

♥.::weĽĈoMe tŐ βecŐme βrïde βlŐg ::.♥ said...

ouhhh dear, lebiu lah! suke dtg jenguk wanie nyer gak... ngintai² lense ngan tauke die, heheheh :P
BAGI KOMEN MEMBINA OKEH

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

me too dik, sgt busuk asap tuh! eeee...
AKU BENCI ROKOK!!!

redzwanie redzmann said...

@♥.::weĽĈoMe tŐ βecŐme βrïde βlŐg ::.♥

wanie p0wn x sbr nk tgk pemenangnye..hehhee

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

yeayyyy! ade geng la :) ala, wakaka menang undian bole ar. mane aci :( thun nie kite bit okeh.. kui3...

DEMAM SHOWDOWN

zOeY zAu YaH said...

x mo lewatkan due date..x sabar dah nih..waaa...! jahat haha...

redzwanie redzmann said...

@zOeY zAu YaH

insya Allah x dear..
sb x de ag permintaan tuh..hehehe

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah