❤my lovers❤

malunyeee saya....auw!(^.^)

assalamualaikum semua...:)

lame cik wanie x story sal dri cik wanie kan..?
asyik ckp sal contest je kan..
tp tuh yg korang sume nak taw bile msuk blog cik wanie nie kan...:)

nevermind...

ape2 p0wn..cik wanie da selamat habis practical...
alhamdulillah lega...


lame wooo...5bulan...da banyak tenaga habis kat ctu...
peluh p0wn da bnyak habis kat ctu...tp pelik...sb x kurus2 p0wn...hahhaha

lagi 1 teramat lega pabila semalam da amek exam MUET...yea2...


tapi boleh la plak tyme listening test,PC leyh wosak....banyak kali penjaga tuh on n off...
tapi still jadi cm 2..
so kne tukar dewan...tunggu yang len habis dulu..baru kami lak masuk dewan mereka utk amek test tuh...

cik wanie da blur cgt bile listening nie...fokus pnye fokus..
1 soklan x pat jwb sb x dgo ayt dye...
lantak la!janji cik wanie x bia kan kosong...bedal je jnj jawab!hehehe

tapi...

yang wat cik wanie malu bile seorang awek cntek nie wat pic kami berdue as default..
malu taw!

terharu pun ade....hehe

 ♥

 

 

 

 

 

spe yer...meyh tgok awek nie..

haaa..nie la pic kami..

nie pic kami mse g wedding cik marel..ehhh..silap2..puan marel..(marel...wanie rindu la kat marel...rndu nk bce blog marel n taw story pas kawen...:( )
hikhik

yg wat cik wanie betmbh malu bile dye wat statement cm nie..


ishhh...malunye sy....hehehe

owh ya...reyna nie kwn cik wanie mase kat PLKN...

dye la awek yg pertama cik wanie kenal kat kem sebab kami sme2 dalam kompeni delta..
x sgka persahabatan kami smpi ke ary nie...:)

dye sgt cntek taw...
even agak brutal bile sesame kami..hehhee

kami gak la bunga antara kumbang2...
bile lepak ngn mber2 PLKN...
sti kami ber2 je la bunga...
yang len sume kumbang...
nak wat cm ne..bunga2 len bz ngn hal masing2..hehhe


anyway dear...malu i taw..hehehe
=)


2 comments:

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah