❤my lovers❤

aq pown x stuju gak sme cam sis cinta bunga!

assalamualaikum...

cik wanie pown x stuju dengan orang yang mengata itu ini...
kita boleh menegur..nasihat cara baek kan..?
kenapa nak gunakan kekerasan..?
nak guna hadis la kununnye...
tp dalam islam sendri mementingkan SOPAN SANTUN dalam teguran...

oke!
kene positif!!!

DYE NAK BLOG DYE GLAMOUR KOWTTT~!

wahh....macam tu plak..
mau taw nape cik wanie n sis gojes cinta bunga x stuju...click X STUJU~!
ade ag story dak nie...click Sis Gojes Cinta Bunga...


da bace ke belom...?
kalau x bace...x taw cite la cheqqq...hehhehe

buat mereka da bace..pe prasaan anda...?

ini pendapat cik wanie yer...
memang menggunakan sanggul beso dikepala diharam dan dilaknat...
sebab itu ditegah memakainye...even banyak dijual d blogshop dan JALAN TAR...
tolong la jangan pakai yer saudari...

at least mereka menutup aurat dan terlepas siksaan rambut dibakar dineraka berbanding mereka yang tidak memakai tdung kan...?

tolong jangan kutuk atau apa...
lihat dri sndr...da ckop perfect kah...?

dan kita harus belajar dari kesilapan kan...?



 tengok...cik wanie juga memakai tdung atas dada..tapi ade ke nampak boobs..?
buat apa klo cik wanie memakai tdung labuh sampai ke pinggang...
tapi x selesa n x ikhlas..hanya mengundang dosa..
memakai tdung macam di atas pown cik wanie masih menutup aurat...
itu lagi penting kan..~!





salam sweet lollypop dari cik wanie~!
=)

jom shopping lens dari cik wanie!

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

sokong..!!!!!

SheY PuLL said...

tayang muke nampak dik.:P

mentang2 comel..:P
ye3....studju ngan aidk..ape pun..:P



JOM singgah blog saya nak... Epul dah giler ngan...

redzwanie redzmann said...

@zOeY zAu YaH


;)

redzwanie redzmann said...

@SheY PuLL


tayang mke sb bukti wanie pon kai tdung cm 2..
geram la bang dye ckp cm 2...huh!
x comel pon..comottt!hehehe

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah