❤my lovers❤

novel dan cik wanie


cik wanie amat ske kan novel..
sebenarnye dari zaman skola lagi..
since dapat voucher buku dan tak tahu nak beli apa..
sebab stationary memang cik wanie slalu shop dengan papa bila papa balik sini..

jadi cik wanie beli la novel2..
dan nie antara novel2 yang cik wanie kaup..


3 novel kat ats nie cik wanie tak bace lagi ialah..
cahaya cinta
yang ku cari
andai kau jodohku

yang lain da selamat baca.. besh!

tak cukup dengan tu..
cik wanie tambah ag koleksi novel lain..


3-3 nie cik wanie da baca.. memang besh n sweet!

mungkin sesetengah orang cakap membazir dan buang masa..
tapi dari membazir ke benda2 x sepatotnye..
baik la membaca..
banyak juga words2 yang kita tak biasa guna ada dalam penulisan nie..

dats y cik wanie suka membaca novel selain tahu tentang pengalaman hidup..
memang semua d dunia nie mustahil untuk memiliki cinta yang sweet cam dlm novel nie.
kerana hidup realiti lagi banyak cabaran kan..
so..jadikan la sebagai pengalaman hidup..

stakat nie dlu ceritera cik wanie..
take care u ols =)

3 comments:

Zaf98 said...

wah...banyaknya! teng0k tajuk pun cam best jea...apatah lagi isi dia! mesti lagi best!

jeles teng0k! >.<

zOeY zAu YaH said...

wahh pencinta novel rupanya hihi

Muz Rileks said...

lama giler tak datang sini XD

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah