❤my lovers❤

Contest Saya Suka Dress by DressKami...

assalamualaikum..

hari nie cik wanie gedik nak join contest tentang dress..
amat sesuai buat gadis2 comel diluar sane..

sila visit DRESSKAMI for more info..

cik wanie jadi gerdik nak join sebab tuan contest sendri invite..hehehe...
terima kasih CIK SITI yang cantek!

meh tengok banner dulu...

nie la siti iaitu tuan contest...
cantek akn dye...=)

sekarang nak tempek pic gerdik cik wanie memakai dress plak..
sila baling batu yer..hehehe

tyme hangout dgn mber2..=)

ladies tapi duduk cam gangster..aduih!ilang ayu~~hahaha

suka dinner dress nie...sangat cantek!

cik wanie suka memakai dress kerana akan nampak ladies dan sangat selesa ketika mengayakan nya..
dress juga amat2 sesuai kepada sesiapa sahaja tidak kira berbadan slim atau chubby cam cik wanie..
dan..siapa kata c chubby tidak comel ketika mengayakan dress..?=)
di DRESSKAMI ada pelbagai jenis dress yang cantek n sweet untuk mereka gayakan..ada juga dress untuk dinner...=) banyak pilihan dengan harga yg sangat2 berpatutan..=)
pemilik DRESSKAMI juga sangat peramah..so..jangan khuatir untuk membeli dari dye..ngee~~=)

okeh..sekarang mau tag..


sape ag nak join amat dialu2kan..
klik je cni DRESSKAMI

hadiah yang menarik tertarik kau mmg da boom menanti iaitu..=)


nak x nak..?
kalau nak..apa tunggu lagi cik oii..
join la yer..=)


feel free to comment me!=)

13 comments:

siti soleha said...

Wanie Tq sudi join :) comey Wanie pakai Dress ❤❤❤

ZORA said...

ala cntest ni untuk pompuan je ke..huhuhhh..baru nak join..:P

HonEyBuNNy said...

good luck dear...

ala..ila xdak dress lawa2..maloo lak..T_T

redzwanie redzmann said...

@siti soleha

sme2 siti..da sit sndr invite..sti la join..hehehe
mceh yer..=)

redzwanie redzmann said...

@ZORA

blh je if zora nak join..hehehhehe

redzwanie redzmann said...

@HonEyBuNNy

tq dear..ala..join je la..:)

ZORA said...

tak mao la...hahahaha...cntest ngeri2 tak de ke..hahaha..:P

Cik Amy said...

cantik2 :D

redzwanie redzmann said...

@ZORA

ala zora nie..nak yg ngeri2 je..cet!hehehe

redzwanie redzmann said...

@Cik Amy

cik siti tuh mmg cntek..:)

redzwanie redzmann said...

@Cik Amy

cik siti tuh mmg cntek..:)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah