❤my lovers❤

putus tunang...? salah sapa...? kau atau aku....?

assalamualaikum semua....

selamat menyambung ramadhan al mubarak...

putus tunang....

salah siapa..?

kau atau aku...?

ari nie terpampang besar di dada surat khabar khairul fahmi che mat putus tunang dgn elia..


alahai....da nak smbut ramadhan nie la ade berita sedih macam nie...

cik wanie x berpihak kepada siapa2 yer...mahu KFCM mahupun elia..
ini pendapat cik wanie..

macam KFCM ckp pada wartawan..dia putus bukan kerana pihak ketika seperti yg dicakapkan..
n kaitan dgn gadis bernama dahlia...
awek nie cantek bukan..?
tapi KFCM cakap mereka hanya 1 kampung dan hanya sperti abg n adik...

tapi wallah hualam la kan...

tapi bagi pendapat cik wanie la kan..
elia sepatutnya tidak mengheboh2kan hal peribadi dgn tunangnya di public figure..
ini kerana KFCM atau apex kan famous..
ini akan menjatuhkan reputasi nya..
spatotnya berbincang secara elok..almaklom la..kalian kan da famous...
pasti apa sahaja yg dipaparkan akn ade org yg amek taw..

ye..cik wanie taw..sape yg x mara n geram if dapat taw tunang kite ade scandal..
klo bf pon kite da ngamuk..inikan pula tunang...
tapi..bukankah kita kene jage aib psgn kita juga..
xpela...korang muda ag kan...sebaya cik wanie..22...
kite enjoy dulu dengan kehidupan n anggap la ini dugaan Allah bagi untuk menunjukkan sygnya Dia kepada hambanya...
muhasabah diri adalah terbaek n jangan cepat melatah dgn ape org kata ...=)

cik wanie ulang yer..cik wanie x menyebelahi siapa2..=)

sila buat persiapan utk berpuasa esok yer...
yang mana gastrik 2...sila minum campuran kurma n susu segar....(di blend)
petua ini sangat bagus...
dulu zaman skola..cik wanie gastrik teruk..sampai muntah2 n cikgu siap col parents cik wanie utk ambil cik wanie..
pastu pas amalkan petua nie setiap hari..
alhamdulillah...x gastrik da..=)

akhir kata...selamat berpuasa kawan2 blogger tersyg!

especially to gha,jat,zora,zoey,zeri,queila,eny, n ramai ag arh!=)

10 comments:

Zaf98 said...

tu laa.. time ramadhan pulak ade cite sedih.. dahlah KFC tu nsem, ditambah pulak awek yg lawa lg cantik.. napela putus tunang.. mungkin ada akak ade chance bule ngurat abg KFC tuu.. ;D

redzwanie redzmann said...

@Zaf98

tu la dik...x de jodoh kowt kan..
mgkin Allah nak uji kesabaran hambaNYA..
mmg encem pon..chinese look gitu..=)
hahaha...xde mkne nak ngorat KFCM tu deq...kenal pon idokk..hahaha

muz said...

orang sambut ramadhan ada plak nak putuskan perhubungan...aiyo...ada2 je manusia sekarang ne...

zOeY zAu YaH said...

kuciwa gila kan..takde jodoh tu.selamat berpuasa wahai wani comel =)

al adyanie said...

amboyy kak wanie ! semangat sungguh hang bergossip naaa ! HAHA :) haihhhh . nk buat mcm mana dah bukan jodoh depaa

redzwanie redzmann said...

@muz

2 la muz..kite merancang..Allah menentukan..:)

redzwanie redzmann said...

@zOeY zAu YaH

2 la zoey..xde jdoh 4 now..mne taw mereka akn berbaek semula kan..=)

mceh..slmt bepose jge dear!

redzwanie redzmann said...

@al adyanie

ala dik..bukan slalu akak wat gossip2 nie taw..kenkadang je..hehehehe

zEri sAfEerA said...

heee... nm sy ad d cni. hekhek ^^ selamat berpuasa wani :)

redzwanie redzmann said...

@zEri sAfEerA

msti la nme kamo ade..:)

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah