❤my lovers❤

super duper yeeebaaaa~!


assalamualaikum sume n hye2...
ape yg yeeebaaa2 nye la cik wanie nie kan...
gil0 ke ap0...
eh...n0 lah..
sebenarnya super duper penat y0b...
dr pg n0n st0p...
nie baru la nak online..ngee~~

nak online p0n sebab nak update bel0g tecyg...
mwah3 nieh...

xtvt ari nie yer..

bangun 6.30pg..
naek bas 7.00pg...
8.00-4.00ptg...keje...curi uratttt....hahaha
4.00-4.45ptg-beli buku kat kin0kuniya(jmp s0fea jane...mmg cntek~!)
4.45-5.30ptg..cari st0kin keje...(bata...s0ckw0rld-dpt~!)
5.30-6.30ptg-mam KFC...dap umphhh~!
7.00-7.40mlm-masjid kg baru..
7.40-8.45mlm-teman manusia mam...(cik wanie x mam yer)
8.45-9.30mlm-rayau2 cri kasut kat kg baru n jln kaki smpi ke ch0w kit...terbaek~!!!(saket kaki d0wh~!)
9.50mlm-p0w ice blend c0ffee bean~!
10.10mlm..selamat sampai d umah...

nasib la esk masuk keje kul 9pg...
yeeebaaa..

tak sah kalau entry2 wanie x selitkan pic muke dem0x dye nie kan...

hahahahha..sila layan kan je yer..






saya g sana dgn kak l0ng adib saya.....



tg0k la muka pucat cik wanie yang macam z0mbie kg pisang nie..hehe



auw~!nasib lips i pink yer...
hehehhe..gile gerdikkkk...~!!!

n...0mei x sy kai shawl nie..?
ngah mencuba2 kai shawl fesyen nie plak..ngee~~

ckup saja entry takat nie...
mau amek feel titun...ngee~~~
nyte all...mwah3....

4 comments:

zEri sAfEerA said...

hee ^^ dah kije bz la kan. hurm,,,ape pon, stay appy dgn ape yg kite buat *buat2 cool* hehe :D

SheY PuLL said...

kalu abg x dtg pun rami je yg dtg..:)

redzwanie redzmann said...

zeri:yup2..
ngh cube mencube hepykan dri yer d cni....hehehhe...

redzwanie redzmann said...

abg epuL:
yeker rmi..?
ngee~~

Hak Milik Terpelihara Cik Tuan Tanah